3 timmar kvar!
Innan D kommer och hälsar på, idag skall han tas med till gamla stan och slottet. Där skall fikas och umgås, posering kommer praktiseras då allt förevigas genom att behålla kameran i högsta hugg. Tur iaf att det inte är turist säsong för tillfället ha ha!
Efter detta vankas det tre rätters hemma middag;
Plock till förrätt, har marinerat oliver och små fetaostbitar alldeles själv mums det ska bli, jag: olivälskare! Skall ätas tillsammans med små små bitar pitabröd doppade i olivolja.
Varmrätt: Kyckling, tomatsalsa, het gucamole röra (stavas så hoppas jag) och varm bulgursallad med vitlök och babyspenat.
Till efterrätt ska jag göra passionsfrukt cheesecake (en snabb version som jag snott av Tina på TV) skall dock byta ut passionfrukten mot kiwi med pressad lime i stället. Åh vad gottit det ska bli, ska försöka komma ihåg att ta bilder på alltihopa för att föreviga mina mästerverk.
Funderade på bröd till också men bröd till förrätt och cheesecake till efterrätt känns som kolhydrater nog, ha ha!
Med detta menar jag att det lätt kan bli för mycket om man ställer fram bröd, då äter sig gästerna mätt på det i stället och egentligen har jag alltid tyckt det är en konstig tradition att servera bröd till måltider som redan innehåller kolhydrater, men jag är kanske lite konstigt jag också :) Jag älskar så klart bröd och finns det där så äter jag, men utan bröd blir det lättare för mig att faktiskt njuta av maten :)

Saknar Gävle och midsommar!
Efter detta vankas det tre rätters hemma middag;
Plock till förrätt, har marinerat oliver och små fetaostbitar alldeles själv mums det ska bli, jag: olivälskare! Skall ätas tillsammans med små små bitar pitabröd doppade i olivolja.
Varmrätt: Kyckling, tomatsalsa, het gucamole röra (stavas så hoppas jag) och varm bulgursallad med vitlök och babyspenat.
Till efterrätt ska jag göra passionsfrukt cheesecake (en snabb version som jag snott av Tina på TV) skall dock byta ut passionfrukten mot kiwi med pressad lime i stället. Åh vad gottit det ska bli, ska försöka komma ihåg att ta bilder på alltihopa för att föreviga mina mästerverk.
Funderade på bröd till också men bröd till förrätt och cheesecake till efterrätt känns som kolhydrater nog, ha ha!
Med detta menar jag att det lätt kan bli för mycket om man ställer fram bröd, då äter sig gästerna mätt på det i stället och egentligen har jag alltid tyckt det är en konstig tradition att servera bröd till måltider som redan innehåller kolhydrater, men jag är kanske lite konstigt jag också :) Jag älskar så klart bröd och finns det där så äter jag, men utan bröd blir det lättare för mig att faktiskt njuta av maten :)

Saknar Gävle och midsommar!
Kommentarer
Trackback